torstai 27. kesäkuuta 2013

Sinellin korttikisa !

Moi !!


Sinellin Blogissa on ollut korttikisa taas tämän kuukauden ja tänään ekstemporee päätin osallistua vielä siihen. Aiheena on SIZZIX uuden julkaistun Big shotin kunniksi.

Mun stanssi valikoima ei mitenkään päätä huimaa ja suurin osa on kirpparilta ostettu eikä ole alkuperäis paketissaan joten en tiedä ovatko Sizzix:iä vai ei. Mutta ainakin yhden(WOU) oon ostanut uutena ja se on timpan reuna stanssi ja sitä päätin käyttää hyödyksi tähän korttiin.

Yksinkertaisuudessaan kortti on tässä...Keräsin jämä laatikosta kaikki violetin sävyt mitä vain oli tarpeeksi iso pala ja mankeloin big shotin läpi. Sommittelin päällekkäin ja liimasin (paras liima muuten ikinä on Scotch Gel Glue. VINK VINK ;))
Koko tausta on kohoteipin päällä ja halaus leimateksti on liimattu napin päälle jotta sain siihen ilmavuutta :)


Vielä kerkiät osallistumaan, täällä.Emma

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on mainio! Aivan ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan! Eipä sillä, eipä tältä sivulta yhtään rumaakaan korttia löydy.. Olet taitava! :) Olisi kiva nähdä, millaisen kortin veisit mökkiviemisten mukana!?

Emma kirjoitti...

Oliko tämä haaste? :) Kiitos kommentistasi mökki viemisten mukaan laittaisin varmasti sellaisen pikkuisen pakettikortin. Olen postannut niitäkin tänne (klikkaa tunnisteista pakettikortti) :)

Emma kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Saattoipa tuo olla haastekin! :D Tee ihmeessä joskus näytille täysmittainen korttikin, jossa on jotain mökkiteemaista. Siihen asti, luen ja katselen mielenkiinnolla muita tulevia tuotoksia! :)