sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Nöff Nöff

 
 
Nyt taitaa olla kaikki possuset jaettuna niin voin julkistaa ne myös täällä. :) Eli tälläisiä possusia ollaan neiti 3 veen kanssa tehty tai aika pieneksi tuo pikku neidin osa jäi, mutta oli hengessä mukana kovasti. Tälläisiä on saanut erilaisilla sisuksilla niin kaverit kun mummut ja papat sekä hoitotäti myös.
 
 
Nämä siis pienistä pilttipurkeista tehty, kartonkia ja huopaa korvat ja piipunrassi häntä.
Jalat ovat valkoisia puuhelmiä.
 
 
Mun mielestä super hellyyttäviä. Alla olevassa kuvassa vielä eri sisustoja näytillä. Lapsille pari rusina askia ja aikuisille suklaata ja joissain oli myös itse tehtyjä pipareita. ^_^
 
 
Nenät ajattelin että tyttö saa itse tehdä ja värittää, mutta sitä kokeiltuamme ( yksi musta iso läiskä lähes koko korkin kokoinen :D ) päädyin, että hän tekee ympyrät ja äiti värittää ne sisältä. :)
 
 
Tässä vielä pakattuna muutama kavereille mennyt possu joissa tytön tekemät kortit mukana. Kirjoitti jokaiseen saajan nimen ja piirsi ympyrän(en tiedä miksi) sitten oma nimi ja siskon nimi taakse ja tarroja koristeeksi. Lopputulos oli aivan ihana. <3
 
Täten jätän blogin nyt joulun ajaksi lepoon ja palaan asiaan taas kun kinkku on hieman sulanut ja suklaat ovat loppuneet ;D
 
Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa kaikille lukijoille ja kävijöille <3
 
Emma
 


7 kommenttia:

Hotel Kauhajoen Krouvi kirjoitti...

Aivan ihania! :)

TsiSanna kirjoitti...

Ihania :). Loistoidea!!!

Maissi kirjoitti...

Ihana idea ja kivan näköisiä :)

Anonyymi kirjoitti...

EIKÄH! Aivan valloittavan ihania! Hitsi kun oisin nähny nää ennen ystävänpäivää niin oisin kyllä askarrellu tämmösiä lahjoja ;) tyttö kolmevee sanoi että minun synttäreille tehää tommosia! niin, voishan näitä jakaa vaikka lapsivieraille :)
Ihastelin muutakin tekemisiäsi, tosi kauniita kortteja teet. sainkin ideoita hääkutsujen tekoon vähän soveltaen useampaa mallia :)mistä hankit noita pieniä pitsipapereita??
t. Tiina

Emma kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista! :) Tarkoitatko Tiina nuota "kakkupapereita"? niitä myydään askartelukaupoissa ja noita ihan pieniä löysyn paikallisesta rompekaupasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tyhmä kysymys: miten sait tuon korkin vaaleanpunaiseksi niin, että se väri pysyy?

Emma kirjoitti...

Spray maalilla on korkit värjätty noin 2-3kertaa jotta varmasti peittää! Pysyvyydestä en osaa sanoa! :D