maanantai 26. syyskuuta 2016

Korttitalkoot lauantai


No joo palataas ajassa taakse päin ja julkaistaan täällä lauantaina tehdyt tuotokset korttitalkoista. Taas lunttasin Jehkon blogista haastelistaa, mitä siellä olikaan lauantaina haasteina ^_^Elikkäs lauantaina sain aikaan melkoisen määrän kortteja ja tässä suurinosa niistä.Tämä oli teippitarhan haaste johon saimme erilaisia uutuus teippejä käytettäväksi.
Valikoin heti niistä itselle uuden tuttavuuden nimittäin väritettävän teipin. Eli tuo alimmaisena oleva monikuvioinen teippi, sitä väritin hieman promarkereilla. 
Taustan roiskeet lainasin vierustoverilta ja nyt syyhyää kovasti ostaa niitä myös itselle :D
Leimakuva on Penny Blackin ja se on väritetty derwent inktensellä.


Seuraava haaste on Nannan Paperi&Helmi
sponssaama. Saimme käyttöön tagin ja valkoisen ruusun. Näin kun pöytä piirini käyttivät jotain ihanaa massaa joka jäi korttiin ja skräppiin koholle ihanasti. Sain naisilta sitä testiin ja OMG se oli menoa se. Aivan ihanaa texture pastaa <3 Se on ostoslistalla itselle myös.
Tähän taustalle pastan jälkeen vihreitä roiskeita ja tekstin alle teippiä. Clean and simple. Oon tykästynyt näihin puu/vaneri teksteihin. Ne kohoaa kivasti kortista ja tulee teksti kunnolla esiin.


Tämän jälkeen tuli haaste (PILLI) joka ei ottanut tulta alleen sitte ollenkaan, vaikka pyörittelin niitä käsissäni ja leikkelin ym. mutta en vain saanut mitää niistä tehdyksi.

Seuraavassa haasteessa saimme käyttöön priman ruosteaineet, never hööd voin kertoo :D Mutta kivat aineet kyllä oli, niillä sain makeet tekstuurit pintaan. Niinku olis hiekkaa sotkenu gesson sekaan. Tässä siis niillä tekemäni tausta korttiin. 
Käytin uutta Balzer desing maskia tässä.


Niinkuin hiekkaa olisi tosiaan ollut tuossa massan seassa, muuten maalin tyyppistä.
Hankaluudeksi osoittautui nuo värit. Ruskea ei oo yhtään mun lemppari väreissä :D 
No se on hyvä välillä astua mukavuus alueen ulkopuolelle.


Viides haaste sisälti paperinauhan sponssaaman ylläri pussukan.
Ja kuppi meinas mennä nurin kun näin sen sisällön :D 
Ensimmäinen vaikutelma oli nimittäin RUSKEA :D :D mitä sisällöstä sai. Päätin että nyt palaudutaan kuitenkin mukaavuus alueelle takaisin ja päätin tehdä musta-valkoisen kortin. Jokaisella oli saman tyyliset sisällöt ja kaikilla vähän erilainen artjournal kuva. 
Leikkasin siitä reunat ja käytin niitä.


Inalta lainasin mustaa gessoa ja suttailin sitä taustalle.
Leimakuva on Doodle Factoryn.


Sitten oli   Heidin korttipajan vuoro. Aiheena Mama Elefantin musteet sekä kohokuvionti taskut. Eli rullapensselillä (Tela?mikä lie sen oikee nimi on? :D) suoraa mustetta taskun sisälle ja mankelin läpi.

Tämä inspiroin monen kokeilemaan tätä tekniikkaa ja se oli kyllä kiva. Ite en oo juurikaan noita kohotaskuja ennen käyttänyt. Tässä siis kortit mitä tein tähän haasteeseen.


Tässä The Greeting Farmin leimakuva väritetty derwent inktensellä.


Ihastuin tähän sydän kokotaskuun ja se sopi molempiin korteihin erittäin hyvin taustalle.


Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä vielä yöhaaste jonka aiheena bingo.
Tullessamme saadussa kangaspussissa oli bingo rivi, en nyt juuri muista mikä tämä mun rivi oli :D Olin ihan rättipoikki tuohon aikaan, niin intensiivinen päivä, että tuota seepraa leikatessani mietin ääneen, että voiko tähän istaaltaan nukahtaa oli niin seesteinen hetki :D Rutistin tämän loppuun ja painuin pehkuihin.


Siinä siis korttilakoiden lauantai päivän saldo. Toki sain tehtyä ns. ylimääräsiäkin kortteja, mutta laitan kaikki loput kortit sitten sunnuntain postaukseen joten. . . . . 
To be continued. . . . . 

Mukava kun kävit vierailulla, tervetuloa toistekkin ^_^

Emma

Ei kommentteja: