maanantai 14. lokakuuta 2013

Juhla humua

Kuten jo tuli mainittua edellesessä postauksessa niin meillä juhlittiin pienen prinsessan kemuja viikonloppuna ja tässä pieni postaus liittyen niihin ^_^


 Tarjolla oli mm. porkkana cup cakeja pienin somin koristein.


 


 Prinsessa keksejä, tietenkin.


Ja leipomosta tilattu prinsessa kakku.


Sekä pieniä suolaisia paloja.
 Kinkku-tonnikala piirakkaa ja kinkku suolakurkku valkosipuli rullia.


Harvemmin on tarvetta näin isoa porukkaa kestitä, mutta nyt kun oli tilaisuus niin löysin kaapin perukoilta mustan ja valkoisen 6kpl setin kuppia ja pikku lautasia ja nehän soveltui paremmin kuin hyvin tähän tilanteeseen. Lapsoset sai nauttia antimet pikkuMyy kerttareista.


 Pitihän sitä pari Pom Pomiakin kokeilla tehdä ja tässä lopputulos. Meidän pikku kylästä ei löytynyt mistään silkkipaperia joten tein nämä lahjapaperi/hyllypaperista, vähän jäykkää se oli eikä lopputulos ole niin kepeän näköinen kuin silkkipaperilla olisi. Mutta ajoi asiansa. 
Ja ohje niihin löytyy täältä.


Vielä pieni kurkkaus tyttöjen huoneeseen....


 Ihastuttava lamppu löytö kirpparilta.


Täytyyhän prinsessoilla linnansa olla ^_^


 Omin kätösin muokattu koru/pinni rasia.Tälläinen prinsessa postaus tällä kertaa. Juhlat meni hyvin ja muonaa riitti kaikille. 
Mukavaa oli ja kyllä oli äiskä vähän väsynyt illalla :D

Jätähän kommentti käynnistäsi, ne piristävät päiviäni.

Emma

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kyllä oli varmasti ihanat prinsessajuhlat! :-D Olet niin taitava käsistäs Emma! ^_^

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivoista juhlista, tais olla rinsessatkin illalla väsyksissä :)

Anonyymi kirjoitti...

Cup caket näyttävät suussasulavan herkkulisilta! Mainitsemasi Kinkki-tonnikala piirakka kuulostaa - ööh, eksoottiselta! Kuinka monta kiinalaista yhteen piirakkaan upposi? :D :P Noo, vitsi vitsi! Ja Pom Pomit näyttävä (ainakin kuvissa) todella hienoilta. :)

Emma kirjoitti...

Siis mä oon NIIIIN mestari kirjotusvirheissä ja vielä kun nopeeta yrittää välillä kirjottaa :D Kinkit on täten vaihdettu kinkuiksi xD Kurkatkaahan nuota mun tunnisteita siellä vasta virheitä onkin enkä osaa muokata niitä :D *uuno*