perjantai 25. lokakuuta 2013

Yksi pelastus

 
 
Niin vain kone meni ja sanoin sopimuksensa irti ja sinne meni mukana kaikki kortti kuvat siinä mukana :// ärräpäitä oon tässä nyt nielly tovin ja yrittäny kerätä itteeni kasaan ja tämä uutuus konehan on ihan sanonko mistä.... no ei auta kun tehä uusia kortteja ja ottaa uusia kuvia ja laittaa ne MUISTITIKULLE :D
 
Tässä kuitenkin YKSI pelastettu kuva joka sattui vielä olla kamerassa tallessa. Huh.
 Ja tällä mennään P*skarteluhaasteeseen.
 

 
Leima on LILYn ja värit siihen promarkereilla.
 

 
 
On tää kun kaikki toimii erilailla eri laitteessa... miksei kaikki vaan voisi olla samanlaisia, miksi hyvää olemassa olevaa pitää kehittää...huonommaksi...plaah en tiiä koska tästä turhautumisesta toipuu varmaa siinä vaiheessa kun taas olis vaihdon aika :D
 
Toivottavasti teille kuuluu parempaa?!
 
Terkuin Emma


6 kommenttia:

koivuhiiri kirjoitti...

hieno :)

Anonyymi kirjoitti...

Mihinä teil on kotivakuutus? Osassa vakuutusyhtiössä vakuutukseen kuuluu kuvien kaivelu kuolleelta koneelta! Kannattaa tarkistaa, jos kuvat viel sais sorkittua esiin.

Mari kirjoitti...

Voi ei, muistan hyvin elävästi tunteen, kun edellinen tietokone lakkasi toimimasta :( Nykyään siirrän korttikuvat kamerasta koneelle, muokkaan ne heti, tallennan tikulle ja lataan samat kuvat myös nettialbumiin.
Mutta kannattaa selvittää, saako koneesta vielä kaivettua kuvat, aika usein sekin onnistuu.

Niinu kirjoitti...

Ihanan pirtsakka kortti!

Eleonora kirjoitti...

Kovasti tykkään kortistasi! Hienoja yksityiskohtia! Minunkin pitäisi tehdä kortti 1-vuotiaalle Kasperille (tosin K:lla) ;)

SannaS kirjoitti...

hieno raikas kortti!! =)